Valitse määrä:
 
-150  DAYS  0:-5

Lahjakortti yksittäiset hoidot

Estetican lahjakortti on aina toivelahja, olipa lahjansaaja tottunut hoitopalveluiden käyttäjä tai ensikertalainen. Valikoimaa löytyy kaikenikäisille miehille ja naisille. Lahjakorttimme ovat voimassa ostohetkestä 10 kk.

Ohje:

1. Valitse haluamasi lahjakortti
2. Täytä lahjakortin saajan tiedot erillisellä sivulla
3. Maksa valitsemasi lahjakortin summa
4. Lahjakortin saaja saa sähköpostiin lahjakortin

Huom. Toistaiseksi sähköisiä lahjakortteja voi ostaa yhden per maksutapahtuma.

Yksittäiset hoidot

Intialainen päänhieronta 40 €

Vanha intialainen hoitomuoto jossa käsitelläänniska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Rentouttavaja virkistävä hoito joka ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetäöljyä. Sopii  tehtäväksi vaikka keskentyöpäivän. Sopii myös erinomaisesti hemmotteluhoidoksi. Kesto noin 30 min.

Täydellinenkasvohoito 98 €

Ihon tarpeiden mukaan räätälöity hoito puhdistamaan,uudistamaan ja kosteuttamaan. Sisältää sekä ihonpuhdistuksen että hieronnan.Varma valinta jos lahjan saajan ihon kunnosta ei ole tarkkaa tietoa. Kesto n.1h 45 min.

Resepti-kasvohoito 88€

Luonnonmukaisilla Eminence-tuotteilla tehtävä kasvohoitopalauttamaan ja ylläpitämään ihon luonnollisen säteilyn. Sisältää sekähieronnan että kevyen ihonpuhdistuksen tai jompaa kumpaa painotetaan ihontarpeiden mukaisesti. Hoito tehdään Eminence-hoitotuotteilla ilman synteettisiäainesosia, lisättyä vettä tai täyteaineita. Kesto n. 1h 30min.

Ihonpuhdistus 72 €

Ihon raikkauden palauttava hoito. Hoidossa keskitytäänerityisesti epäpuhtauksien vähentämiseen. Hoitoon ei kuulu hierontaa. Hyväuseimmille nuorille. Kesto n.1h 15min.

Kasvohoito 68 €

Rentouttava hoitokokonaisuus hieronnalla. Hyvä henkilöille,joilla ei ole ongelmia ihon epäpuhtauksien kanssa sekä kuivalle ja herkälleiholle. Myös iäkkäämmille henkilöille. Kesto n. 1h.

Shave-kasvohoitomiehille 75 €

Virkistävä ja ihoa vahvistava hoito ihon tarpeiden mukaan.Sisältää tarvittaessa parranajon. Kesto n. 1h 15min.

Hot Stones-kivihieronta koko vartalolle 85 €

Yksi suosituimmista hoidoistamme! Lämpimien kivien avullahieroen jännittyneet lihakset rentoutuvat tehokkaammin ja lämmön tunne leviääkoko kehoon. Hoito, joka kelpaa miehellekin! Kesto n. 1,5 h.

Ei sovellu verenkiertoelimistön sairauksista kärsiville.

Hot Stones-kivihieronta 1h  68 €

Yksi suosituimmista hoidoistamme!

Lämpimien kivien avulla hieroen jännittyneet lihaksetrentoutuvat tehokkaammin ja lämmön tunne leviää koko kehoon. Hoito, joka kelpaamiehellekin! Tunnin pituisessa hieronnassa voi itse valita hoitoalueen esim.selkä-hartia -alueen.

Ei sovellu verenkiertoelimistön sairauksista kärsiville.

Bambuhieronta 75 €

Tehokkaasti lihaskireyksiä poistava koko kehon hierontalämmitetyillä bambukepeillä. Suositellaan miehille ja asiakkaille, jotka eivätole hyvin hoikkia. Kesto n. 1h 15min.

Aromahieronta 72 €

Eteeristen öljyjen tehoon perustuva kehon ja mielenlepohetki. Käsin tehtävä hieronta varpaiden kärjistä päänahkaan saakka. Eisovellu raskaana oleville eikä imetyksen aikana. Kesto n. 1h 15min.

Cocoluscious-kasvo-ja vartalohoito 105 €

Hedelmäinen kuorinta-, pakkaus- ja hierontaelämys päästävarpaisiin. Luonnollisten Eminence-hoitotuotteiden kookoksen ja mangon tuoksutvievät mukanaan tropiikin tunnelmiin ja hoidon tuloksena on uskomattoman pehmeäiho sekä vartalolla että kasvoilla. Kesto n. 1h 30min.

Täydellinen jalkahoito 75 €

Jalkahoito jaloille, jotka tarvitsevat kovettumien poistoatai kynsien ohentamista. Sisältää lakkauksen ja hieronnan. Kesto n. 1h 30 min.

Jalkojenhemmotteluhoito 65 €

Parempikuntoisten jalkojen virkistys- ja kauneustuokio.Sisältää kynsien ja kynsinauhojen hoidon, lakkauksen, kuorinnan ja hieronnan.Kesto n. 1h.

Hot Stones-jalkahoito 80 €

Täydellinen jalkahoito rentouttavalla kuumakivihieronnallapolviin asti. Väsyneiden jalkojen pelastus sekä erityisesti seisomatyöläisilleja kylmävarpaisille. Ei sisällä lakkausta. Kesto 1h 40min.

Täydellinen käsihoito 65 €

Hemmotteluhetki, jonka tuloksena kynnet säihkyvät lakattuinaja iho on hieronnan ansiosta pehmeä. Kesto n. 1h.

Luxus-käsihoito 75 €

Hemmottelevin käsihoidoistamme. Kynsien hoitamisen jalakkauksen lisäksi hoitoon kuuluu käsien kuorinta, hieronta ja lämminparafiinihoito. Kädet jäävät pitkäksi aikaa pehmeiksi ja hoidetun näköisiksi.Kesto n. 1h 30min.


Yrityksen osoite: Porrassalmenkatu 22