Yrityksestä

Sirun Liivisoppi

Sirun Liivisoppi on tammikuun lopussa 2018 10 vuotias

Siru, pappani sanoi minua syntymästäni saakka Siruksi. Nimi on siis kulkenut mukanani jo lähes 43 vuotta. Liivisoppi: soppi, koska ensimmäinen liiketila oli varsin kompaktin kokoinen, kokonaisuudessaan 34 neliömetriä. Soppi, koska puotini on Etelä-Savossa Mikkelissä. Sanotaan vuan s o p p i, savolaesittain.

Kuten edelle mainitsin, olen pian 43 vuotias, nimeni on Johanna ja autan sinua tällä hetkellä yksin Liivisopissa. Yrittäjätaivalta on takana pian 17 vuotta, Opiskelijan pikkukengistä hyppäsin rohkeusloikkani yrittäjän saappaisiin vuonna 2001.

Sykähdyttävä Liivisoppi palvelee sinua. Alusasussasi kauneutta tai käytännöllisyyttä tai vaikka molempia arvostavana, löydät valikoimastamme monia ihania vaihtoehtoja.

Liivikokoja on aina K-kuppiin saakka ja ympäryksiä 60:stä alkaen.

Valikoimaamme kuuluvat laajan perusalusasuvalikoiman lisäksi mm. imetysliivit ja urheiluliivit sekä proteesit ja proteesiliivit, lonkkasuojatuotteet, kosteussuojatuotteet.

Henkilökohtaisen ja asiantuntevan palvelun lisäksi, saat sovittaa aluasusi väljässä sovituskopissa. Liikkeeseemme on pyörätuoliramppi, joten sinun on helppo poiketa sisään myös pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa.

Tervetulloo meille palveltavaksi. Yhdessä löydämme sinulle oikean kokoisen ja mallisen alusasun.

Yrityksen osoite:
Maaherrankatu

Puhelinnumero:
0503662363

www-osoite:
https://alusasutmikkeli.fi

Sähköposti:
liivisoppi@sirunliivisoppi.fi